ул. Княз Борис I 107
София,
България
23.3186882
42.6967456
UserLikes
Име: ИСКОНИ
Адрес: София, ул. Княз Борис I 107
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://iskoni.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Туроператори
Дейност:

Поклоннически пътувания, религиозен и културен туризъм

Ключови думи: поклоннически пътувания, религиозен туризъм, културен туризъм, православни пътувания, културно образователни пътувания

Вижте на картата

Сподели във Facebook
За нас

Фирма ИСКОНИ е туроператор (с Рег. № 05301), специализиран в организирането на православни поклоннически и образователни пътувания в страната и в чужбина. Осъществяваме нашата програма за православна култура Св. Княз Борис с благословението и подкрепата на Софийска Света Митрополия.


Основен акцент в нашите пътувания е посещението на православни храмове, монастири, свети места, участието в богослужения, поклонение пред чудотворни икони и свети мощи

ИСКОНИ
. В програмите ни се отделя и значително място на исторически и културни забележителности. Екскурзоводите ни са  специалисти в областта на богословието, историята и изкуствознанието и пътуванията са придружени с богата лектория.


Програмата  целогодишно се обогатява и допълва с нови пътувания, които публикуваме в нашия бюлетин и интернет страница. За всички пътувания можете да получите повече информация по телефона или в офиса на Искони.

 
Открийте ни в Google+