бул. Шипченски проход 19, бл. 230, вх. В, ап. 32
София,
България
23.3561836
42.6817028
UserLikes
Име: АЛМА ХОЛИДЕЙЗ / ALMA HOLIDAYS
Адрес: София, бул. Шипченски проход 19, бл. 230, вх. В, ап. 32
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.almaholidays.net
E-mail: text to image
Отрасъл: Туроператори
Дейност:

Туроператорска и туристическа дейност

Ключови думи: туроператор, туроператори, туристически агенции, туристическа агенция, туризъм

За нас

АЛМА ХОЛИДЕЙЗ ООД е широкопрофилна туристическа компания със стратегически интереси за развитие в следните основни области:

• Туроператорска дейност - лицензиран туроператор със собствени чартърни програми за Турция /Мармарис, Бодрум, Анталия/, Египет /Кайро, Хургада/, Тунис /Монастир, Хамамед, Сус/, Дубай /лидираща позиция на българския туристически пазар!/ и собствени автобусни програми за Кушадасъ, Мармарис, Бодрум, Истанбул, Охрид, Гърция, Хърватска и др. Индивидуални и групови хотелски резервации в страната и чужбина, обиколни турове, конгресен, бизнес и специализиран туризъм. 

• Хотелиерство и обслужване на чуждестранни туристи - компанията е собственик на хотел Жасмин** /200 легла/ в ТК Слънчев бряг. За сезон лято 2006 г. е планирано пускането в експлоатация на още едно хоте лско тяло, с което общият капацитет на комплекса ще достигне 400 легла. Агентиране и представителство на чуждестранни туроператорски компании в страната, обслужване на чуждестранни туристи, рент - а - кар, транспортни услуги. 

• Инестиции и строителство - изграждане и продажба чрез фирми в структурата на компанията на комплекси от затворен тип с апартаменти за сезонно ползване в ТК Слънчев бряг, Равда, Св. Влас, Созопол. Менажиране и експлоатационна поддръжка на ваканционни апартаменти, гарантиране на максимална доходност на инвестиции в недвижима собственост, VІР обслужване и др. 


Уважаеми дами и господа, 
Благодарим Ви за доверието, оказвано ни до момента от Ваша страна ! 

Останалото го знаете: 

АЛМА ХОЛИДЕЙЗ - конкурентното качество на цени и условия без конкуренция !

 
Открийте ни в Google+